Η Rack4smart© είναι μια επιχείρηση σχεδιασμού και κατασκευής εξαρτημάτων αθλητικού εξοπλισμού για Smart ForTwo αυτοκίνητα. Η εταιρεία μας, κατασκευάζει σχάρες ποδηλάτου και εξοπλισμού χιονιού και θαλάσσης (Rack4Smart© με μοντέλα: RB, RBS and RBS2) για αυτοκίνητα τύπου Smart ForTwo της Mercedes-Benz και αναφέρεται στα μοντέλα το 450, 451 τώρα και το 453, cabrio και coupe. Η Rack4smart© με το πρωτοποριακό σύστημα κλειδώματος που βιδώνει και κλειδώνει στις πίσω τρύπες του γάντζου ρυμούλκησης του αμαξώματος, έχει τη δυνατότητα για την ασφαλή μεταφορά ποδηλάτων και ειδών άθλησης χιονιού ή θαλάσσης. Η σχάρα είναι σχεδιασμένη για την τοποθέτηση δυο ποδηλάτων στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου. Με την αλλαγή ενός εξαρτήματος στη σχάρα, μπορεί να τοποθετηθεί εξοπλισμός χιονιού ή θαλάσσης, Snowboards ή πέδιλα του Ski.

Rack4smart©


Η Rack4smart© διαθέτει τα προϊόντα της αποκλειστικά μέσω διαδικτύου, ενώ δίνει έμφαση στην προώθησή τους μέσω διαδικτυακών ιστότοπων.

Απευθύνεται σε ένα ευρύ, παγκόσμιο πελατολόγιο, με τα προϊόντα της να φθάνουν στον πελάτη μέσω ταχυδρομείου, χωρίς ιδία επιβάρυνση.

Σκοπός της Rack4smart©, είναι η κατασκευή και πώληση ενός ειδικά σχεδιασμένου προϊόντος μεταφοράς αθλητικού εξοπλισμού το οποίο θα καλύψει τις ανάγκες της αγοράς για οικονομικό, εύχρηστο και ποιοτικό σχεδιασμό με πιστοποίηση ISO 9001-2008 από την TÜV Hellas (TÜV NORD).

Η Rack4smart© δεν εισέρχεται στην αγορά για να καταλάβει απλώς ένα κομμάτι της ”πίτας”. Δημιουργεί το όραμα και πάνω εκεί συνθέτει την καινοτομία. Αναζητάει καινούριες ιδέες, αφουγκράζεται τις ανάγκες των καιρών, αναλύει δεδομένα και συμπεριφορές και λανσάρει νέες προτάσεις, δημιουργώντας μια  ολοκληρωμένη παρουσία. Εντέλει, είναι αυτή που υποδεικνύει και καθορίζει τα πλαίσια του ανταγωνισμού αλλά και τις τάσεις της αγοράς.