Αποκλειστικός σκοπός και αποστολή της εταιρείας αποτελεί η ικανοποίηση του πελάτη, προσφέροντας ένα προϊόν αξιόπιστο, σύγχρονο, καλαίσθητο και με αντιστοιχία ποιότητας-τιμής. Στόχος της είναι η τοποθέτηση του εξοπλισμού σε κάθε όχημα Smart ForTwo που βρίσκεται σε κυκλοφορία.

Το βασικότερο πλαίσιο εργασίας της Rack4smart© είναι οι αρχές που διέπουν το χαρακτήρα της. Αρχές όπως η αξιοπιστία, η υπευθυνότητα και η συνέπεια, αποτελούν τους κινητήριους άξονες καθώς και τα πιο ισχυρά “όπλα” που δημιουργούν υπεραξία και αξιοπιστία για το όνομα που χτίζει.

Η εμπορική στρατηγική της Rack4smart© ξεκινάει από την ιδέα, στη συνέχεια προχωράει στη δημιουργία των προϋποθέσεων που θα επιτρέψουν την ανάλυση και επεξεργασία και φτάνει στην πλήρη αξιοποίηση, παρουσιάζοντας ένα άρτιο σχέδιο υλοποίησης και εφαρμογής, με τα υψηλότερα standards που μπορούν να τεθούν. Η σύνθεση του image με την ποιότητα – του “φαίνεσθαι” και του “είναι” – , αποτελεί και το συγκριτικό πλεονέκτημα που προσδίδει ιδιάζουσα βαρύτητα στο όνομα της Rack4smart©.

Ποιοί είναι οι τρόποι πληρωμής?
Δεχόμαστε πληρωμή με paypal, κατάθεση σε τράπεζα καθώς και αντικαταβολή (Για Ελλάδα μόνο)
Πόσες μέρες χρειάζονται μέχρι να παραλάβω την παραγγελία μου?
Για Ελλάδα 1-2 ημέρες με courier, για Ευρώπη 3 - 5 ημέρες με ταχυδρομείο, για τους υπόλοιπους προορισμούς 5 - 15 ημέρες με ταχυδρομείο. Όλες οι αποστολές έχουν αριθμό φορτωτικής . ΠΡΟΣΟΧΗ στις τυχόν καθυστερήσεις από το τελωνείο της χώρας παραλαβής καθώς και επιπλέον κόστος το οποίο μπορεί να σας ζητηθεί
Πόσο ασφαλές είναι το eshop?
Τα δεδομένα σας είναι απολύτως ασφαλή. Δεν σας ζητάμε κανένα στοιχείο από το λογαριασμό σας. Για την πληρωμή μέσω paypal, γίνεται μέσω της ιστοσελίδας της Paypal.
Πότε γίνετε η αποστολή της παραγγελίας μου?
Οι παραγγελίες φεύγουν από την αποθήκη μας μέσα σε μια εργάσιμη ημέρα
Θα παραλάβω κάποια απόδειξη αγοράς?
Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται μαζί με την απόδειξή τους.